Halen en brengen

Brengen

Bij de eerste keer brengen kunt u kennis maken met de beheerder. De beheerder zal het object van u innemen en instructies geven over het gebruik van de locatie. Het brengen van uw object kunt u doen op de vaste dagen. Deze vindt u onderaan de pagina. Voor het wegbrengen van uw object dient u vooraf een afspraak te maken.

Inname

• Bij aankomst dient u zich te melden bij de beheerder.

• Op aanwijzing van de beheerder het object op het buitenterrein parkeren.

• Bij inname dient u een inname bon in te invullen en ondertekenen*.

* Op deze bon wordt eventueel aanwezige schade vermeld. Hiermee worden onduidelijkheden met betrekking tot de conditie van het object voor, tijdens en na het stallen vermeden. Hiervan kunnen bij inname eventueel foto’s worden genomen.

Brengen

Voor het ophalen van uw object zijn vaste ophaaltijden ingesteld. Het ophalen van uw object dient u vooraf aan te geven, u kunt dit doen door 2 dagen van tevoren telefonisch contact met ons op te nemen.

Als u dit heeft gedaan wordt uw object op de door u gekozen datum binnen de daarvoor opengestelde tijden op het buitenterrein voor u klaargezet.

De objecten kunnen twee keer per stallingsjaar kosteloos worden opgehaald. Tijdens de stalling van de caravan is het wel mogelijk bij de caravan te komen. Mocht u dit willen dan dient u telefonisch contact met ons op te nemen.

Openingstijden

Brengen/Ophalen:

Ma  09.00 – 17.00

Di    09.00 – 17.00

Wo  09.00 – 17.00

Do   09.00 – 17.00

Vr    09.00 – 17.00

Wij willen u vragen bij het halen en of brengen van uw object dit 2 dagen van tevoren aan te geven door ons een mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met telefoonnummer 075-6124032 zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Alvast bedankt!